sofiiejonsson!

Chailatte påvägen hem

Blev en Chailatte nu påvägen hem, mums. Perfekt att expresso house finns i hässleholm, första gången jag köper där. Direkt när vi kommit in med tåget ska jag bara hem och byta om sen blir det gymmet, armar och mage idag. Längtar tills nyår är över och man kan börja köra hårt med träningen och dieten. SÅ JÄVLA NAJS.

Hur jag kom igång med träningen...

Hur du kom igång med träning och hur du fick en sådan inspiration till de?

Det har alltid Gått upp och ner med min träning och jag har inte alltid varit så seriös. Men som sagt när jag gick i högstadiet så blev jag retad över min vikt och mådde dåligt över det, jag åt alltid onyttigt köpte massa godis varje helg kakor osv i skolan och då bestämde jag mig för att äta bättre och börja träna och det var väll då jag ''kom igång'' med träningen första gången så kan väll bara tacka de som kallade mig tjock egentligen, big love. Jag var ju inte så himla tjock men jag trivdes inte i min kropp och behövde göra något åt det och då var det bara att bestämma sig..Jag började gymma på exercise i kanske 1 år och sen slutade jag , minns dock inte varför. Jag började äta massa igen trodde inte jag gick upp i vikt men det gjorde jag. För kanske 1,5 år sedan bestämde jag mig för att börja jag träna igen och det är jag glad över, och det har hållt i sig sedan dess. Dock har det inte varit så seriöst haft en massa med och motgångar och vissa perioder har jag bara struntat i gymmet helt och haft långa uppehåll. Man kan väll säga att jag har tränat HELT seriöst sedan sommaren och då menar jag utan uppehåll osv. Jag har nog fått min inspiration av andra tjejer som tränar , att se alla vältränade snygga kroppar, det är nog så jag har fått motivationen liksom. Sen har jag ju viljan med som är det bästa av allt och jag ger inte uppSkrattande Nu vill jag helst inte vila en dag från gymmet och kan inte tänka mig ett liv utan det faktiskt, Älskar att se resultat och det blir bara bättre och bättre.

''Good things come to those who work their asses of and never give up'''

Repost

NU

Önska ett åsiktsinlägg

Tänkte att det är dags att ni får önska ett inlägg. Då tänker jag mest på åsiktsinlägg. Så är det någonting speciellt ni vill veta min åsikt om,  är det nu ni ska säga till! Kommer upp ikväll eller i morgon!

Bara att kommentera vad ni vill jag ska skriva om!!!

vad är detta bra för?

Detta fick jag i julklappsspelet vi hade . Mamma hade igentligen köpt dom till mig men hon tog med det i spelet så det va väll bra att jag fick det. Vet dock inte riktigt vad det är bra för?? haha någon sa att dem var bra att äta ifall jag hade ont i mina benhinnor men har absolut ingen aning.Någon som äter sådana kapslar och tycker att det fungerar bra, och isåfall hur?Skrattande