sofiiejonsson!

HALLOOWEEN

SÅÅÅÅJA, då har man redan fixat sig inför ikväll. Väldigt blodig haha;)

om någon timme kommer vicke fiah och vicky och då börjar vi festa, kommer uppdatera dålig idag så ni vet. Puss hoppas ni får en bra onsdag för det ska jag ha. Känner redan att morgondagen kommer va VÄRST.

såhär ser jag ut, vad tycks;)?

wtf

hahahaha asså vissa människor..

Maxi nu och köpa blanne brb!

Bra träning !

Åh vilket pissväder såklart att de ska börja regna när vi ska köra från stallet hoppas inte de är sånt här väder ikväll när man ska gå i typ 20 min.. Aja träningen idag gick sjukt jävla bra även fast de va sjukt svårt så tog vi oss igenom de😄 bra träning så nu är man jävligt taggad inför helgen tävling kom igen nu KRK!!! Ska duscha nu och ta silverschampo sen möta upp Emelie på Maxi och köpa blanne!

Hoppträning!

Uppe tidigt idag för att hinna äta osv innan en tidig hoppträning . Ska hoppa en svår bana med snäva svängar,bra träning inför tävligen på lördag vill se startlistorna men dom verkar aldrig komma upp även fast sista anmälningsdagen va för några dagar sen konstigt nog. Tror det beros på stormen faktiskt.Direkt efter stallet blir det hem och duscha och fixa håret och allt inför ikväll så inget gym för mig idag endå rätt skönt.Vid 3 kommer emme och vid 6 kommer becka sen kommer de andra tjejerna vid 8 och då drar vi igång med förfest, taggad JADÅÅÅ"

Byta om nu till ridkläder och köra till stallet. uppdaterar senare pusssSkrattande


Saknar hoppträningarna ute!

Ta hand om sig själv typ

Ansiktsmask

Noppat ögonbrynen 

Skrubbat mig

Rakat benen

Ta hand om sig själv dag idag då love it man får så fin och len hy efteråt.Man får ju fräscha till sig nu inför i morgon då man ska fieesta . Dock är jag vit som ett spöke nu så kunde igentligen varit det på hallowen festen, men ni ska få se i morgon hur jag ser utSkrattande. Gissar på att allt kommer bli FAIL men skit i det vi kommer ha cp as jävla kul. Längtar till i morgon de bästa är ju att fixa sig gör ju aldrig de så när det väl är fest är det skitkuuul.

Om du behöver ny ansiktsmask så köp denna under, så JÄVLA bra och man får så mycket bättre hy efteråt tror den är rätt dyr men lätt värt det, finns på bodyshop:)

biceps

Idag var det ett riktigt gött gympass! Körde biceps/triceps/axlar och magövningar idag o det kändes verkligen att de tog rejält, riktigt skönt. Kör så jag sitter och skakar och tills det verkligen inte går mer men de är gött efteråt iallafall, lätt den roligaste muskelgruppen att köra;) Vill få snygga fasta armar med synliga muskler, mums. Jobbar på att få snygg kropp inför beachen 2014, Keep going!

burn some faaaat

Hamburgare och lite pommes satt fint i magen dock inte så jävla bra matmen skit i det det är gott iallafall. Ska snart till gymmet och köra armar som jag inte gjort nu på några dagar, men musklerna har iallafall fått vila. Tänkte också springa idag antingen intervaller eller bara vanligt, min kondition känns sämre nu än innan blir trött skit snabbt och orkar inte kanske för att jag tycker springa är tråkigt, äsch vettifan. Let's brun some fat now

 .