sofiiejonsson!

Muumms!

Sitter i sängen med datorn i knäet och kollar på dessertmästarna. De är ett nytt program som har premiär idag och de är faktiskt kul änsålänge. De går såklart ut på att bli sveriges dessertmästare och varje vecka åker en deltagare ut. Ska bli kul att följa detta programmet eftersom jag älskar att sånt gott! Skrattande Blir sjukt sugen på att ta och baka något nu.. men ska försöka att inte äta sånt. 

Tänkte hämta en kopp oboy och mysa ner mig i sängen tråkigt att man inte har någon myskompis dock. Men nu ska jag fortsätta kolla, kanske skriver något inlägg senare annars hörs vi i morgon pusss! 

<a href="http://www.adsettings.com/scripts/reg_click.php?aid=404&pid=23630" target="_top"><img src="http://www.adsettings.com/scripts/gen_img.php?aid=404&pid=23630" width="173" height="313" border="0" /></a>

Hello

Idag har det varit en ganska lugn dag, legat i sängen-gymmet- sängen.

Såhär ser jag ut idag, slappe outfit. Hade ju bara en lektion i skolan idag så orkade inte fixa mig eller något gick upp 20 min innan vi började haha. Ikväll blir de bara mys framför tvn. Skönt att få sova ut i morgon iallafall! Funderar på att åka till emporia och shoppa lite i morgon imed att man är ledig, ääh vi får se. Ska iallafall gå ner och laga kvällsmat nu till familjen, de är ju jag som är kocken i familjen;) Pusss

Kofta / cubus , Linne / hm  Jeans / ginatricot

<a href="http://www.adsettings.com/scripts/reg_click.php?aid=503&pid=23630" target="_top"><img src="http://www.adsettings.com/scripts/gen_img.php?aid=503&pid=23630" width="336" height="280" border="0" /></a>

Jag & jonna

Hhahahahaha.. kan inte sluta skratta åt att man verkligen sett ut såhär? wtf vad gick snett.

Celluiter

Jaa, vem hatar inte dom? Och tyvärr har nästan alla tjejer dem. Ca 90% faktiskt, oavsett kroppsform. 
Jag hade själv celluiter förra året innan jag började träna och jag hatade dom, hade också början till bristningar på låren.Men som tur är så har jag inte de längre och har inte haft på ett tag!

Så tänkte dela med mig av några tips för att få dem att försvinna!  lägg om kosten! Viktigt att ha en bra matsmältning och ämnesomsättning. Du vill inte ha för många fettceller eller för mycket slaggprodukter i kroppen som bidrar till celluliterna. Undvik mättat fett, salt, socker och feta mjölkprodukter. Byt även ut rött kött mot vitt kött. (Dvs fisk och kyckling) Fet fisk, nötter, frukt, grönsaker, bär och frön är bra! Dra även ned intaget av kaffe och framförallt alkohol.
  Torrborsta, tex innan du går in i duschen. Använd en vanlig duschborste för och borsta och massera ett tag. Detta får igång blodcirkulationen . Man borstar med andra ord ut dem. Gör detta regelbundet.

  Scrubba med scrubhandskar och scrubDå tar du  bort gamla hudceller, smuts, svett och andra beläggningar, än om du bara sköljer dig med tvål.

 Träna, träna, träna! - Givetvis. Kombinera med styrketräning och motionspass. Eller kanske bara en morgonpromenad, så vipps - är blodcirkulationen genast bättre. Men tänk på att regelbunden måttlig motion är bättre än stenhårda pass då och då. Bra anticellulitträning.

 
 Drick vatten!! Genom att dricka mycket vatten – helst ca 2 liter om dagen – hjälper du till att rena kroppen på toxiner. Vatten är det som bäst renar kroppen, och tar ut slaggprodukter.

 Sluta röka! Själv röker jag inte mer än på fest. Rökning gör huden oelastiskt och försämrar blodcirkulationen radikalt.
  Fuska med färg! Att få lite färg på benen gör att den gropiga huden blir mindre markant. Smörj in benen med brun utan sol och använd en hudlotion med lite skimmer i så blir intrycket att huden ser spänstigare ut. 
 
 Och slutligen - Smörj in och skrubba huden med kaffesump och olivolja. Sumpen skrubbar och koffeinet i sumpen stramar åt och piggar upp huden. Och olivoljan är en bra fuktivare åt huden. Gör detta varje gång du duschar och massera + skrubba på problemområdet i minst 10 minuter. Kan även användas i förebyggande syfte. 
 
 
 
 detta inte sker ju direkt, utan du måste kanske följa flera st av dessa råd under en längre tid och regelbundet för att få resultat!Måndaag

Ciaaao, Sitter i skolan och har bild, de är facktiskt den roligaste lektionen på hela veckan, kanske skulle valt bild istället för resturang ! Ska igentligen ha redovisning idag i etreprenörksap men pallar verkligen inte de, tur man ska till ''tandläkaren'' haha. Efter skolan ska jag nog kolla på nya vinter skor kan inte använda mina dr martens eftersom jag får såå jävla mycke skoskav av dom. 

På tal om något annat Faaan va jag skanar ayia napa, vakna bakis gå ner och lägga sig i solstolen med en kall cola och varje kväll köra ALL IN.Längtar redan till studentresan. Ska lätt bo på samma hotell nära och bra till allt .Dem som jobbar i napa har verkligen slappaste livet, hoppas på att få jobba där någon gång i mitt liv hade ju varit sjukt slappt;)

Bjuder på en bild på mig och emme när vi solar!

Wanties

 Alltså åh. Vad jag vill ha nya träningskläder. Har ju bara ett par långa träningsbyxor  Och dom blir ju väldigt äckliga när man tränar 5 dagar i veckan och inte hinner tvätta dom Uääääck....Och mina short är alldeldes för kalla för att träna i nu

Döööör för camo-tightsen till vänster. Men dom kostar ett helt studiebidrag så får väll önska mig de när jag fyller år om några månader;)

Rubrik

Svar på kommentar!

Gör silica tabletterna att håret växer över hela kroppen?

Det är lite olika från person till person för en del kan bara hunden bli bättre eller naglarna eller håret. Men så växer allt hår så du får räkna med att du kommer bli  hårigare på hela kroppen,eller ja håret på kroppen kommer växa fortare, så det är en nackdel det så jag rekommenderar inte å hålla på med det en längre period (om du får mycket hår på kroppen).Men jag tyckte bara mitt hår blev tjockare och växte fortare även att mina naglar blev bättre så fick inte mer hår på hela kroppen !