sofiiejonsson!

Varför står jag stilla?

När man är i den situationen då allt står stilla, inget händer. Man sliter som ett jävla djur med träningen men endå står man kvar på samma jävla plats känns det som. Jag vet man måste ha tålamod det är sant, men det känns så surt att känna såhär. Ändå har man ändrat kosten och träningsmängden, 2 cardiopass om dagen + styrketräning och bra mat. Det jag tycker är jobbigt är att det tar så jävla lång tid att se resultat jag vill ha dom här och nu det gör att jag tappar motivationen. Jag vill ha en platt mage, jag vill ha synliga muskler, jag vill ha en snygg rumpa.. ja , jag vill nog för mycket.

 

 

 

Lund på valborg?

Idag var sista dagen i skolan för mig och nu har jag tagit helg. I morgon är det ju valborg och den kommer att spenderas i lund med mina bästavänner. Såhär såg jag ut förra året, sjukt grotesk. Jag i kepsen. Seees vi i lund i morgon? 

catwalk!!

Legat ute och solat nu någon timme, provade även på att gå en liten catwalk i bikini.. haha!  Dags att byta om till träningskläder och dra till gymmet.. får nog bli shorts!

hahah vilka bilder!!!

 

 

Sugen på att bli brun?

Igår fick jag hem ett nytt kit mello ifrån http://www.quicktan.se/ det innehöll som vanligt 20 sprutor och 20 mg mello. NU har man en del på lager eftersom att jag inte använder det mer just nu. Men det är bra att ha sen när man behöver det. Detta kommer färdig blandat så det är bara att köra igång direkt. Detta går på 1800 kr men man kan beställa ett kit bara och det går på 900 då innehåller det 10 mg och 10 sprutor. 

Tacktacktack!

 

 

 

1001extensions

Woooopps, kolla vad jag hitta i min brevlåda idag. Ett superfint löshår i färgen ''ljusblond'' som är äkta hår ifrån indien. Håret är 56 cm långt och väldigt mjukt och lent.  Dock är mitt hår jävligt mycket längre än vad löshåret är . Ni hittar löshåret här 1001extensions . Just nu har dem ett erbjudande så ett paket löshår clip-on  kostar BARA 509 :- . Håret är lätt att både locka,platta och färga.

I ett paket:

1 träns 20 cm bred och 56 cm lång

2 tränsar 10 cm breda och 56 cm långa

2 tränsar 15 cm breda och 56 cm långa

2 tränsar 5 cm breda och 56 cm långa

100% mänskligt hår – Remy hair av hög kvalitet

Direktlänk till det jag fick hem : HÄÄÄÄR

 

He's back- Peddot

Peddot som jag skrev om för ett tag sen är tillbaka på gymmet. Inte sett han nu på någon vecka och hade hoppats på att han lämnat gymmet. Men NEPPP. Utstirrad som vanligt, alltid lika kul -.-. Såklart han ska ställa sig bredvid mig på bandet också och ta ner handen i byxan .. Something is wrong Tog en smygbild på han men vågar nog inte lägga ut den här hah.. Annars gick det helt okej idag. Blev 30 min pw i backe och 10 min intervaller , sjukt jobbigt. Hade på mig shorts idag och fyfan va jobbigt det va att träna ben i  det när dem bara klibbas fast.