sofiiejonsson!

Min åsikt- Homosexualitet

Vad tycker du om homusexualitet?

Jag tycker man ska bli respekterad oavsett om man är homosexuell,hetrosexuell eller bisexuell. Hur man vill leva sitt liv är upp till var och en. Man tänker aldrig på när man möter någon att den kan vara homosexuell utan man förutsätter att personen är hetro.Man väljer inte att vara homosexuell. Jag tycker inte heller att det är "onormalt",eftersom homusexualitet alltid funnits. Jag tycker iallafall det är väldigt starkt gjort att gå ut med att man är homosexuell. Jag blir så förbannad på folk som "mobbar" folk som är homosexuella, va fan låt dom va och skaffa ett eget liv. Jag önskar jag hade en homusexuell kompis, fan va kul det hade varit!!!

 

Upplägg styrketräning - Mage

Alltid innan passet kör jag 30 min pw/löpning/intervaller och idag blev det pw. Efter det styrketräning och idag var det mage

Upplägget ser ut såhär:

* plankan: 1 min x 2 med 15 kg i vikt på ryggen.

* Liggande benlyft: 4 set med 7 reps 

* Liggande benlyft på lutande bänk: 3 set 7 reps med sista settet 12 reps alltså totalt 4 set.

* Hängande benlyft : 4 set med 7 reps

* Sidolyft med hantel : 20 kg 4 set med 7 reps på varje sida utav magen 

*Båt med rotation : 16 kg i vikt 4 set med 7 reps på varje sida.

 

 

Tips för att komma igång med träningen!!!

Delar med mig utav dom bästa tipsen. 

Ha tålamod-  ''Changes takes time'' som man brukar säga. Man ser inte förändring på en gång så det gäller att ha tålamod. Har man inte tränat innan så ska man börja lungt kanske börja med någon promenad sen övergå till powerwalk osvosv, sätt långsiktiga mål!

Bestäm dig-  Lätt hänt att man inte orkar ta sig till gymmet/träna när man kommer hem från skolan/jobb eller vad som helst istället kanske man sätter sig i soffan.  Då gäller det bara att bestämma sig för jag lovar att när du klar kommer det kännas mycket bättre!!

Hitta din träningsmetod- Jag tycker man ska göra det som man tycker är kul annars är det lätt hänt att man tröttnar. Om jag föredrar att springa så kanske inte du också föredrar det utan man får hitta den träningsmetoden man gillar bäst, då blir det mycket roligare att träna!!

Vila- Det är viktigt att vila ibland och inte bara tränatränaträna även fast man kanske inte vill det ( like me). Musklerna behöver också vila för att kunna växa + jag blir oftast väldigt taggad till passet dagen efter!

Ät rätt- Ska du börja träna så bör du äta bra mat, annars lär du inte se några resultat. Ät mycket grönt och mycket kött, skippa skräpmaten och allt onyttigt skit. Kosten är det viktigaste när man tränar, har jag märkt nu !! Det finns ingen genväg till en toppform. Gäller bara hitta en träningsform du gillar och ha tålamod och ha kul i det du gör för då kommer du LYCKAS!!