sofiiejonsson!

Är jag ensam om det?

Åhh vad jag tycker det har blivit tråkigt att gymma nu på senaste . Asså de känns som man står kvar på ruta 1. Kommer ingen stans och ser ingen skillnad eller är de bara jag som tycker så. Innan var de så kul att träna när man började med bcaa och all möjligt. Så man var så taggad på att se resultat, kanske jag som inte har tålamod.Men när jag är på gymmet nu vill jag bara hem... Vad ska man göra ??? Hoppas de blir bättre nu efter Göteborg ... 

 

Brandalarmet gick!!

Varit på horseshowen i förmiddags men drog när det var dressyr, hatar det.Så har haft väldigt många timmar i stugan nu. Har duschat och lagat mat osv. hade dock inget smör att steka i eller salt till makaronerna..:(  hahaah så himla kul att brandalarmet gick och vi fick PANIK. Becka försökte vifta ifrån röken från brandalarmet , jag sprang ut med maten och filippa springer runt som en yr höna och jonna filmar in. Trodde personalen skulle springa hit men nepp , till slut fick vi ner alarmet, yeeh

 

''hade du varit normal''

Hur ska man vara för att vara NORMAL? Alla vi människor föds olika och vi har olika stilar, olika intressen, olika behov, olika mål, o.s.v. så man kan egentligen inte säga att det finns en normal norm om hur man ska vara. Eller ska man då se ut på ett visst sätt, bete sig på ett visst sätt?  Vad jag vet så finns det inget som säger hur man ska vara för att vara normal? Jag har iallafall lärt mig att inte ändra på mig för att bli accepterad. Jag är den jag är och så kommer det förbli. 

 

Utgång ikvälll!

Tidig morgon för oss.. puuhh. Gott med frukostbuffee iallafall. Nu är det göteborg horseshow som gälleroch ikväll blir det utgång, men vart???:)

 

Ass progress

Här är lite bättre jämförsningsbilder ifrån samma vinkel. Detta är alltså 3 månaders träning och jag ser faktiskt bra skillnad. Kan bli mycket bättre det vet jag, men glad som redan är en bit påvägen. Tack till er som sa till mig att börja med squats;)