sofiiejonsson!

Krönika om mig utav mamma

Lovade min andra dotter att skriva en krönika om henne: HÄR KOMMER DEN!!

I´m  the best fuck the rest! Föds som nummer 2 av tvillingar, men ska vara först i alla lägen och då menar jag alla lägen! Från liten till stor så har det viktigaste får denna tjej att vara bäst, smalast, snabbast och snyggast. Du gick först och var den intensiva personen med mycket energi! Du är ledartypen och vill gärna ha anhängare. I skolan var du duktig under de fösta åren. Du ville ju vara bäst och ha bäst betyg, men sedan hände det något! Hästen kom in och kärleken till de hästar du har haft är enorm. Från att hemma vara slarvig, okoncentrerad och utan tålamod åkte du med din häst på läger och tränade för de bästa tränarna med stort tålamod och disciplin. DU VILL VARA BÄST! DU har en vinnarskalle och det är ingen som sätter sig på dig. Inte ens din ridlärare som fick andra att gråta och sluta! Men inte du!

 

Hade du haft förutsättningarna ekonomiskt med häst och allt så hade du haft alla möjligheter. VIsste du att blivande chefer finns i stallet? Du är driftig och ansvarsfull och stallets miljö innebär även hårt arbete och utmaningar. Många tror att de ser en "tuff brud i lyxförpackning" och det stämmer till viss del. Den "bitchighet" folk ser är att du som tjej står för var du tycker och du har mycket energi och gör det du vill!!

Barn gillar dig och har alltid gjort! Du har tagit hand om din lillasyster som föddes när du var 12 år från första början. DU har en stor känsla för barn! Barn dras också till dig. OCH du ska veta att barn väljer de som de gillar, eller hur! Du har passat henne och ställt upp för mig när det har behövs och du har en naturlig förmåga när det gäller barn. UTVECKLA den! Du praktiserade ju på dagis och du gillade det, men att välja ett yrke som passar på gymnasiet var dock inte att tänka på. KOMPISAR betyder mycket för dig och det är viktigt att inte "sticka" ut. Du är gärna två och två!

Jag har alltid sagt att du gör dina egna val. Tänk på vad du gillar nu när du ska fundera framåt efter studenten...Du står ensam och måste hitta dig sjäv! När jag tänker på dig så är det Petters "Tuff brud i lyxförpackning" och om man kommer dig inpå livet kommer man att hitta mycket positivism och vänskap. Du är Skyttens tecken och den stämmer bra på dig! Du vill göra vad du vill och du vill kunna utveckla din egen personlighet. TRO på dig själv! 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas