sofiiejonsson!

HEJ GÖTEBORG!!!

Fan va jag älskar den staden, det är här jag ska bo sen. Detta är verkligen det bästa. Tänk att få rida inne i scandinavium  för flera tusen i publiken, woow det vill jag uppleva! Kommer lite tidsinställda under dagen om jag inte kan blogga. Ska njuta av tiden här  pusss.

 

Bra övning

Hade sån motivation till att gymma idag, men som vanligt ska jag sträcka mig eller något annat. Då kan jag inte riktigt köra fullt ut och allt blir så himla tråkigt. Jag vill bara hem då..Efter göteborg börjar jag med hårdträning .. mycket mycket cardio för att få bort mitt jävla fett. Tycker denna övningen är väldigt bra, spänner SOM FAN i röven . Brukar köra 1 min sen vila sen 1 min igen. Puuh nu ska jag fortsätta packa inför i morgon, höll på att glömma biljetterna..Men först ska jag svara på en intervju, vi hörs i morgon.Kyss

 

ASSDAY!!

Sista dagen i skolan denna veckan avklarad,wihoo. Inatt 04 tar vi tåget till gbg och är framme runt halv 9 typ sen ska vi till vår stga och chekka in osvosv.. blir kanske inte så bra uppdatering nu dessa dagarna i göteborg så ni vet. Har nyss varit och solat med jonna och filippa och nu är vi på gymmet , idag är det ben och rumpa, en evighet sen jag körde det!!! Woork it!

 

 

Inspo av andra..

Jag blir så sjukt inspererad av andra tjejer och killar. Att se hur deras kroppar förändrats och blivit så jääävla snygga, självklart ligger en massa slit bakom. Istället för att vara avundsjuk så ser jag det som stora insperationer, så jävla grymt. Kan dem så kan jag! Kolla lite på instagram och såg denna bilden. Hur grymt är inte det? från att vara så ''tjock'' till att bli så vältränad.  Woooow! 

 

Bra färg-

I solariet med bra ljus.. efter någon timme är jag blek igen.. haha. Jag har också så himla dåligt pigment i huvet, störigt:(  Dock ser jag min som blek hela tiden även fast jag är brun enligt andra. Men jag kanske är störd.:) Nu ska jag fortsätta packa inför göteborg åker om 2 dagar wiiieeee. Ska också till affären och köpa mat vi ska ha med oss. pusss