sofiiejonsson!

Avslutad deff-

Här med avlsutar jag min ''deff'' eller ja kalla det va ni vill. Har hållt på nu i 1 månad och här är mitt resultat. Jag vet att det inte är WOOOOW vilken skillnad. Vet också att det kommer komma massa kommentarer att man inte ser någon skillnad eller att det är ljuset eller något annat bara för att ha något dåligt att säga om det. Jag är iallafall nöjd med det jag gjort och jag ser själv resultat på min kropp och det är ju det som är huvudsaken, right?  Nu är det bara att kämpa vidare och inte ge upp

        Idag                                                                                              1 månad sedan

Blir kallad hora för att...

Jag och min syster har SÖKT in till ph, SÖKT. Vem fan har rätten att komma och kalla mig hora eller att min familj borde skämmas för att jag har sökt in. Asså seriöst, för det första förstår jag inte hur jag kan vara hora för att jag har sökt in? för det andra så hade jag inte tänkt sälja sex där inne ifall jag kom med? för det tredje så skulle min familj inte skämmas, min mamma säger bara att det hade varit kul om vi hade varit med.Gör man något dumt där inne så FINE, då är det mitt problem . Förstår inte hur folk orkar bry sig så jävla mycket egentligen, vet att alla som säkert läser min blogg ser på det programmet & nästan halva sverige har sökt in? Är alla brudar då som sökt in horor och alla som är med i programmet nu är horor?  Allt handlar bara om att man vill uppleva något så kul. Är så trött på er avundsjuka personer som kommer med sånna idiotiska påhopp för att man har sökt till ett program vet att ni hade älskat mig där inne. Btw,Många som skrivit till mig att det hade varit skit kul om jag och jonna kom in, dock har vi bara sökt för skojs skull, men kul att ni blivit så upprörda, skitsamma vad jag gör folk hittar endå något att klaga på! Snackar med niklas ph deltagaren nu han säger bara, vänta och se vad dom säger efter, då tror jag inte ni kallat mig hora iallafall! puss  

 

Inte det bästa..

Passet idag om man säger så. Var väldigt jobbigt för mig idag speciellt när det kom till axlar , sträckte också min underarm så kunde inte köra mer efter det. Skippade mage idag med så får ta igen det i morgon.. Gud vad jag saknar att ta kreatin, när man orkade så mycket. Äsch får ladda upp för ett bättre pass i morgon. Godnatt 

Jag är med i en artikel!!!!

Fick ett mejl för en vecka sedan om jag ville ställa upp för en intervju med Sveriges största pokermagazin där de skulle intervjua 5 träningsbloggar som kunde ge tips till dem som har stilla sittande jobb. Så jag ville självklart ställa upp och vara med. Väldigt kul faktiskt att de frågade om jag ville ställa upp , bra början! Så allihopa gå in påhttp://www.pokerlistings.se/langa-och-stillasittande-pokerturneringar-kan-vara-en-dodlig-falla för att läsa mitt tips! Puss på er och haters hata på!:)

Träningskläder för killar!

Brukar alltid tipsa om kläder till tjejer när jag gör det, så nu tänkte jag ta för killar. Här är några snygga plagg till er boys iallafall!

Allt finns på mmsport!

Hur en träningsdag kan se ut!

Usch vad jag hatar när folk säker till mig ''Du kanske ska börja planera mer med din träning och vad du stoppar i dig''  haha vad jag vet så äter jag alltid bra mat FÖRUTOM när jag har cheatday vilket är 1 gång varje vecka & planerar min träning också väldigt bra, har tränat i mer än 1 år och seriöst sedan sommaren så jag vet faktiskt vad jag håller på med. Tänkte iallafall skriva hur en träningsdag kan se ut för mig på en ledig dag då.  Börjar med att försöka äta frukost vid 10 blir oftast havregrynsgröt eller 2 äggmackor med en kopp kaffe för att öka ämnesomsättningen. Brukar försöka vara vid gymmet ca 12 då, tycker det är perfekt att träna 2 timmar efter att man har ätit. På gymmet börjar jag ALLTID med att pwa/intervaller/crossa i 20-30 min för att bränna fett. För att sedan fortsätta med styrketräning i ca 1- 1,5 h dricker då bcaa under tiden. Efter jag har tränat tar jag min proteinshake som är väldigt mättande. Är nästan aldrig hungrig efter ett pass så brukar inte äta något även om det är väldigt dåligt att inte göra det, I KNOW. Till kvällsmat brukar jag då göra 300 g kyckling med morötter,broccoli och lök.  Försöker få i mig mycket protein istället för kolhydrater. Kommer börja med kasein med nu varje kväll. Brukar ligga på 1000-1200 kcal om dagen.

 

Bild från igår!

Sökt in till ph!!!!

Jag och jonna sökte in till paradise hotell igår som tvillingar. Hade varit kul och se om man blir antagen ju även skoj med tvillingar i huset, eller?

Kolla vad jag fått hem...

Wiiieeee idag fick jag hem mitt paket från mmsport och där i låg kasein som jag beställde för några dagar sen. Jag beställde smaken vanilj icecream, hört att det ska vara bra så varför inte prova?:) Kasein har ett långsamt upptag i kroppen och fungerar som motsats till det snabba vassleproteinet kan man säga. Det passar mig väldigt bra nu som går på diet och vill motverka muskelnedbrytning. Alltså tar jag vassleproteinet efter jag tränat och caseinproteinet innan jag ska sova. Så jag tänkte strax gå ner och göra en caseinpudding  och smaska på till paradisehotell! btw hört att man kan blanda med både vatten och mjölk, vad är bästa och godaste alternativet? Puss på er!