sofiiejonsson!

hmm. vem sa att?

Vem är du som sa att jag inte sköter skolan? In My Ass . Idag fick vi reda på våra betyg på gymnasiearbetet och vi fick så jävla bra omdöme. Bättre än förväntat, det enda dom hade att klaga på var att jonna hade nagellack annars var allt perfekt. Känns bra och man blir jävligt glad! Nu ikväll har vi varit och grillat hemma hos bästis carly med emelie nicke och jonna, så jävla dö gott. Nu ska jag glo talang, pussss!

Btw , skrattar åt dig.

AXLAR!!

Idag blev det ett bra axelpass på gymmet under håltimmen!börjar äntligen få en fin form på mina armar /axlar. Efter det tog vi en lunch på hob och nu påväg till Åhus för att köpa glass , eller jag ska inte köpa men dom andra. Ikväll blir det kanske grilla😁

Träningskläder i skolan!!!

Idag fick det bli träningskläder i skolan, har alltså håltimme i 4 timmar så får bli ett arm pass på 24/7 med emelie. Fick bli en pw i morse , gick upp 10 i 7 för att pwa, ja man får kämpa för att få den kropp man vill ha. Vill egentligen inte komma på sista lektionen men måste för att få reda på betyget vi fick på vårt gymnasiearbete. Antingen kan man få f eller e.

 

Frågestund????????

Sorry för att jag inte har skrivit något idag på bloggen, fick bli bilder. Har liksom inte varit hemma och har inte haft batteri på mobilen. Men idag har jag varit ute i solen nästan hela dagen, varit i lerjevallen och grillat osv, sen blev det gymmet precis innan dom stängde. Haft fullt upp hela dagen nästan. Tänkte dra till med en frågestund snart eftersom det var ett tag sen jag hade det, alltid kul och läsa/svara på dumma frågor Vad tycker ni om det??????