sofiiejonsson!

Kategori: Outfit

Är detta sant?

Asså är detta verkligen på riktigt, fyfan vad äckligt. En så kallad ''krokodildrog'' har nått sverige.  Det är en slags drog som får kroppsdelar att ruttna. Ni som klagar på barbiedrogen, vad säger ni om detta?;)

VARNING FÖR STARKA BILDER!!

 

 

Våga vara dig själv

''Du tittar på mig och skrattar för att jag inte är som du.Jag tittar på dig och skrattar för du är precis som alla andra.'' Själv tycker jag det är modigt och coolt att våga vara den man är, att våga sticka ut. Jag vet att det kanske inte alltid är så lätt. Men att försöka göra om sig till någon annan, bara för att passa in, är inte någon bra lösning tycker jag. Själv skulle jag må väldigt dåligt av det, att försöka vara någon man vet att man egentligen inte är. Jag tycker det är sorligt, att folk då helt plötsligt tror att man duger.Det är klart att man måste våga testa nya vägar i livet. Det är viktigt att testa på vem man egentligen är, vem man mår som bäst av att vara och vilka vänner som man står stadigt med. Men jag tror att många unga inte alltid lyssnar inåt. Allt för många verkar vara upptagna med att lyssna utåt. Det är synd tycker jag. Är det någonting jag skulle vilja ge unga i min ålder är det mod att våga vara sig själva.Du är bra som du är! Tro på dig själv! Om du inte är sann mot dig själv, vem kan du då vara sann mot?''

 

 

6a av 20 tusen!

Tycker det är rätt sjukt att jag ligger 6a på toplistan av 20 tusen bloggar här på forme.  Idag har jag snart har haft min blogg i 8 månader, sjukt vad tiden går fort samtidigt har bloggen  blivit en stor del av mitt liv ,det känns liksom bara helt naturligt för mig nu att gå in här och skriva. Tycker det är så kul att skriva av mig ibland och det är ännu roligare att veta att folk uppskattar det. Tack alla ni som läser min blogg dagligen. Hade varit kul att veta vem DU är? och varför DU läser min blogg. Så släng in en kommentar !!!

 

 

Legdaay

Idag är det rumpa och ben. Höjde alla vikter förra veckan, så hade en jävla träningsvärk som tur är den borta nu ,perfekt till ett nytt pass ju.  Gud vad det är mycket folk på gymmet vid denna tiden, helt jävla sjukt! 

 

Börja brinna i handduken

Äntligen hemma från min pratik nu, måste säga att det endå är helt okej. När man väl är där så är det chill det är bara det att man ska komma upp ur sängen halv 7 på morgonen..Idag började det brinna i en handduk som någon råkat lägga på gasolspisen så fick panik och slängde bort den, men det gick bra iaf;) 

 

Eyelashes

Dessa lösögonfransar använde jag på valborg, jag köpte mina på åhlens!

 

The difference.

Then you look in the mirror and see no change, and still keep faith,

knowing than in time you will get there if you stay focused and on track that's the difference between those who succeed and those who fail.