sofiiejonsson!

Kategori: Outfit

catwalk!!

Legat ute och solat nu någon timme, provade även på att gå en liten catwalk i bikini.. haha!  Dags att byta om till träningskläder och dra till gymmet.. får nog bli shorts!

hahah vilka bilder!!!

 

 

Upplägg styrketräning - Mage

Alltid innan passet kör jag 30 min pw/löpning/intervaller och idag blev det pw. Efter det styrketräning och idag var det mage

Upplägget ser ut såhär:

* plankan: 1 min x 2 med 15 kg i vikt på ryggen.

* Liggande benlyft: 4 set med 7 reps 

* Liggande benlyft på lutande bänk: 3 set 7 reps med sista settet 12 reps alltså totalt 4 set.

* Hängande benlyft : 4 set med 7 reps

* Sidolyft med hantel : 20 kg 4 set med 7 reps på varje sida utav magen 

*Båt med rotation : 16 kg i vikt 4 set med 7 reps på varje sida.

 

 

dagar som denna...

saknar man detta så sjukt mycket. Hatar detta tråkiga väder , ligga i sängen hela dagen och bara glo. Vill att det ska bli sommar nu,längtar till stundentresan och bara leva livet sista sommaren utan jobb!

vad är det med mina lår???

Bra pass på gymmet avklarat. Pw i 20 min  så jäääävla svettigt,sen ben och rumpa på det. Dock lite tråkigt att jag alltid på något vis sträcker mitt innerlår när jag ska träna insida lår, någon som vet vad det beror på. Efter det kunde jag inte köra insida lår och så här blev det förra gången med?  ska göra lite lunch nu och vänta på emelie, puss

 

En proteinshake om dagen är bra för magen!!!!

Kört sönder mina ben nu... pwade vääääldigt snabbt i 20 min sen styrketräning på det, blir så himla svettig av det  Efter passet är det givet med en proteinshake, om ni inte har testat päronsplitt smaken måste ni göra det!!!! världens GODASTE. Ska hem och laga kycklingwook till kvällsmat, bara 3 veckor deff kvar.. haha baraaaa.

Asssss day!

Fyyy så trött jag varit idag, orkade verkligen inte gå upp i morse, somnade dessutom väldigt sen igår kväll. Menmen orkade ta mig till skolan och hade lektion till 12, så det var slappt. Slutar 12 i morgon med sen är frågan om man ska gå ut eller inte???? aja får väll se. Ska iallafall till gymmet nu efter 1 vilodag, ska köra intervaller och ben och rumpa idag, bästa! hörs.

Hoppas mina nya betterbodies träningstights kommer SNART!!