sofiiejonsson!

vältränad mage.

Brukar vara många som frågar ''hur får man en platt mage'' så svarar på det nu.Jag själv tror att man får en plattare & hårdare mage när man kombinerar styrka i kombination med löpning. Fär att få en platt mage krävs det mer än bara magövningar. Du måste bränna bort fettet som ligger ovanpå dina magmuskler. Jag själv tycker det är sjukt svårt att få bort det fettet som finns där längst nere på magen. Jag tycker att högintensiv träning tex intervaller är det bästa sättet att förbränna fett. 

Innan så pwa jag alltid innan frukost 30-1 h just  för att då bränner kroppen mycket mer fett eftersom magen är tom. Jag kör mage 2 gånger i veckan ibland 1. Ungefär 4-6 övningar. Nu kommer väll alla träningsproffs och ska säga att jag antingen tränar mage för lite eller för mycket. Vill då säga att detta funkar skit bra Sen så är ju kosten jävligt viktig också, .

Viktiga egenskaper hos en kille

Ärlighet- med ärlighet kommer man långt!

Bra personlighet - Snäll, , gullig, mysig osv

Omtänksam- Bry sig om mig och andra och inte bara tänka på sig själv.

Utseende- Tycker utseendet är rätt viktigt, han ska bry sig lite om hur han ser ut och vad har har för kläder.

Trogen- Håller sig till en tjej , men det är en självklarhet tycker jag.

Gillar killar som inte är för på utan man får kämpa lite för dem. Dem flesta kollar väl på paradise hotel. Så kan säga att kristian (tvånglarn) är inte min typ av kille när det gäller sånt.

 

 

Tabletterna som får håret växa!

Har provat ganska många kosttillskott som är bra för håret tidigare. De som jag tyckte va bäst va dessa silica tabletter. Vissa tycker att dem funkar och vissa inte, dem funkade iallafall på mig.Mitt hår växte mycket och fortare när jag tog dessa tabletter. De stärker inte bara hår utan även naglar och hud. De finns dock olika silica tabletter men de va dessa jag använde. 

Dessa tabletter heter silica plus och kostar bara 89 kronor.

 

Protein från proteinbolaget

Jag har varit så himla trött på protein nu den senaste tiden. Har druckit samma protein nu i 1 år snart med samma smak just för jag inte har hittat något gott med ett bra pris. Men nu ÄNTLIGEN har jag hittat ett som jag redan älskar . Du hittar det HÄR i smaken chocolate dream. Jag gillar smaken  och det är bra kvalite på proteinet samt väldigt prisvärt.  Poroteinpulver är ett av dom kosttillskott jag använder mig mest utav.  Jag rekomenderat proteinpulver starkt om du är ute efter att bygga muskler och bli stark.  

Är du sugen på ett gott protein ska du kika in här proteinbolaget

Festa med jimmie åkesson?

Funderar på att gå med i SDU ( sverigedemokratisk ungdom). Har hört att man får festa med jimme åkesson då 1 gång om året, låter det inte lite lockande? 

 

FETA BARN

Någon mer än jag som tycker så otroligt synd om feta barn? Det finns ingen som mår bra av att vara fet eller som har valt att vara det. De flesta som är feta mår dåligt och skäms över det , dessutom riskerar sin hälsar.  Jag fattar inte hur man som fet förälder vill att ens barn ska få lida samma liv??? Borde man inte då istället vara noga med vad barnet stoppar i sig? Jag mår dåligt själv när jag ser feta ungar sitta på Mc. För jag vet att dem kommer få ett tufft liv och det är så himla sorligt. Jag har själv varit tjock och jag tyckte det va jobbigt. Nu menar jag inte att jag va så smällfet men jag blev ändå kallad dumma ord. Har frågat mamma med hur hon kunde trycka i oss mat.. Varför är det åldersgräns på nattklubbar men inte på matställen som serverar mat man blir tjock av?  Föräldrar kan inte besluta om deras barn ska få dricka alkohol på restaurang men de kan besluta om de ska äta mat som är skadlig för dom. Förstår inte.

Jag 2008/2009.