sofiiejonsson!

ÄGG I HÅRET!!!

Åhh måste tipsa om denna hår ''inpackningen' utav ägg och olivolja. Vet att jag gjort det innan men den är så bra så jag gör det igen. Jag brukar ta det någon gång i månaden när jag har torrt hår och då använder man sig bara utav äggulan. Men den funkar också utmärkt när man har fettigt hår det är det bara äggvitan man ska ta eftersom det torkar ut. Ägg innehåller massa proteiner så de är bra för hårets uppbyggnad. Såhär gjorde jag min inpackning: 

2 ägg

1 msk olivolja

Super enkelt och jävligt bra , det blir även glansigt och mjukt.  Låt de sitta i håret i minst 30 minuter och skölj ut med champo och balsam Jag brukar alltid ta hårinpackning efteråt för att få de extra mjukt och glansigt. OPPPPS, skölj ut med kallt vatten annars kokar ägget i ditt hår.

Påväg hem ifrån..

Mitt förra inlägg var bara på skääämt. Var alltså inte jag som varit med i en olycka.Var på brandstationen idag dom hade öppet hus. Några som tyckte vi skulle göra lumpen , behövs kanske lite girls. 😀menmen, idag hade dem en uppvisning där dom visade hur de går till efter en krock. De fick klippa upp bilen och de var väldigt intressant faktiskt. Spännande jobb något jag hade velat jobba som, brandman (kvinna) eller polis! Nog om de, är påväg hem ifrån Ikea nu har ätit standard maten "köttbullar med potatismos" var inom djuraffär med och köpte lite till kattungarna 😀

Take care girls!

Varför är det så många tjejer som håller sig till konditions maskiner och inte styrketränar?  Är det för att man är rädd för att bli muskulös? isåfall är det inget att oroa sig över för det tar väldigt lång tid. Det är faktiskt såhär att ju mer muskelmassa du har desto större energi förbrukar kroppen . Det betyder att du kan bränna fett mer effektivt genom att bygga muskler! Gör inte misstaget att undvika styrketräning. Finns också undersökningar som visar att killar (och tjejer) föredrar vältränade tjejer, framför tjejer som är smala utan muskler.

 

 

 

Dagsformen

Detta är dagsformen .. Ja vad ska man säga  Hoppas det döljer sig något där under. Har precis kört ett mage och axel pass. Gick otroligt bra. Inte många gånger jag har dåliga pass faktiskt. Ska hoppa in i duschen nu och sen vidare..