sofiiejonsson!

Kategori: Träning

Visa lite respekt

När ska folk börja visa lite respekt ? Folk är så himla respektlösa så det är sjukt. Försår inte hur man kan gå in på min blogg och slänga in kommentarer om att jag är hora,billig o det ena o det andra. Jag har också känslor som jag inte visar här i bloggen. Även om jag inte tar åt mig så förstår jag inte hur vissa personer kan skriva så . Om man nu inte gillar mig men endå läser min blogg så måste jag vara rätt intressant endå. Är ni så misslyckade och missnöjda med er själva? 

 

här va man söt 

Krönika om mig utav mamma

Lovade min andra dotter att skriva en krönika om henne: HÄR KOMMER DEN!!

I´m  the best fuck the rest! Föds som nummer 2 av tvillingar, men ska vara först i alla lägen och då menar jag alla lägen! Från liten till stor så har det viktigaste får denna tjej att vara bäst, smalast, snabbast och snyggast. Du gick först och var den intensiva personen med mycket energi! Du är ledartypen och vill gärna ha anhängare. I skolan var du duktig under de fösta åren. Du ville ju vara bäst och ha bäst betyg, men sedan hände det något! Hästen kom in och kärleken till de hästar du har haft är enorm. Från att hemma vara slarvig, okoncentrerad och utan tålamod åkte du med din häst på läger och tränade för de bästa tränarna med stort tålamod och disciplin. DU VILL VARA BÄST! DU har en vinnarskalle och det är ingen som sätter sig på dig. Inte ens din ridlärare som fick andra att gråta och sluta! Men inte du!

 

Hade du haft förutsättningarna ekonomiskt med häst och allt så hade du haft alla möjligheter. VIsste du att blivande chefer finns i stallet? Du är driftig och ansvarsfull och stallets miljö innebär även hårt arbete och utmaningar. Många tror att de ser en "tuff brud i lyxförpackning" och det stämmer till viss del. Den "bitchighet" folk ser är att du som tjej står för var du tycker och du har mycket energi och gör det du vill!!

Barn gillar dig och har alltid gjort! Du har tagit hand om din lillasyster som föddes när du var 12 år från första början. DU har en stor känsla för barn! Barn dras också till dig. OCH du ska veta att barn väljer de som de gillar, eller hur! Du har passat henne och ställt upp för mig när det har behövs och du har en naturlig förmåga när det gäller barn. UTVECKLA den! Du praktiserade ju på dagis och du gillade det, men att välja ett yrke som passar på gymnasiet var dock inte att tänka på. KOMPISAR betyder mycket för dig och det är viktigt att inte "sticka" ut. Du är gärna två och två!

Jag har alltid sagt att du gör dina egna val. Tänk på vad du gillar nu när du ska fundera framåt efter studenten...Du står ensam och måste hitta dig sjäv! När jag tänker på dig så är det Petters "Tuff brud i lyxförpackning" och om man kommer dig inpå livet kommer man att hitta mycket positivism och vänskap. Du är Skyttens tecken och den stämmer bra på dig! Du vill göra vad du vill och du vill kunna utveckla din egen personlighet. TRO på dig själv! 

 

 

 

 

Inspirera andra.

Genom min blogg vill jag inspirera & motivera  andra och samtidigt inspireras av andra som kämpar för att nå sina mål. Jag tränar för att må bra och bara bli starkare och starkare och leva ett hälsosamt liv. Även fast jag inte har den där super starka kroppen utan nästan en helt vanlig tjejkropp ja så försöker jag endå motivera och inspirera andra. Jag vill också påpeka att jag är ingen expert på träning , hälsa och kost. Utan jag skriver utifrån mina egna erfarenheter och hur min träning går till. Jag tror att jag kan inspirera andra då jag varit i den sits och vet hur det känns när man inte vill gå till gymmet och det inte finns någon motivation kvar.Kan jag kan fler , med mkt svett , tårar , glädje , energi och VILJA så går det. Jag kommer aldrig sluta kämpa för att nå mitt mål, gör inte du de heller.

Träna i bara sport bh

Något jag funderat över är om man får träna i bara sportbh och typ shorts på gymmet?? Har för mig att man inte får det har aldrig sett någon göra det så. Tänkte faktiskt träna i det idag, eller nej. Hade aldrig kunnat träna i bara sport-bh och shorts . Möjligtvis om jag haft en snygg vältränad kropp. Tycker ni att det är okej? Ner och ta lite lunch sen får vi se om jag hänger med till gymmet, är inte helt frisk och känns som det blir värre när jag tränar.

1 VECKA KVAR

Godmorgon. Idag är det faktiskt bara 1 vecka kvar tills vi sitter på tåget till göteborg, ååhh längtar så. Kommer bli så kul är tänkt att vi ska gå på horseshowen torsdag&fredag och fredag kväll ska vi ut där. PÅ lördag tänkte vi gå på stan o lite sånt sen på söndag horseshowen igen. Om någon vill bjuda oss på en liten förfest innan utgång så är det okej. Vet inte så många uteställen i göteborg så hade varit kul om man var med några, annars får man ragga upp någon där. hehe. Bara till att höra av sig på facebook. Nu ska jag gå ner och äta frukost, blir gymmet om någon timme with ma giiirls.

 

 

 

MIRAKELPRODUKT

Var på eko för någon dag sen och köpte silver schampo&balsam ifrån märket ''klippoteket. Gick på 79 spänn eller något sånt , sjukt billigt så varför inte. Provade det i förgår och är väldigt nöjd. Ni som använt silverschampo vet att håret blir väldigt strävt men tyckte det blev mycket mjukare utav detta än de andra jag har.  Jag hade det i 1-2 minuter som det står på förpackningen men ska prova längre nästa gång. Det tog bort det mesta av det gola tonerna. Hatar mitt hår nu på vinter, längtar till sommaren då är mitt hår så himla fint. Men silverschampo är verkligen en mirakelprodukt enligt mig;)

Time to kill my ass

Fökylningen sitter i fortfarande. Nu har det släppt i halsen och nu är jag snorig och täppt i näsan, nästan jobbigare när man inte har någon smak..Iallafall blir det gymmet nu på dagen. 20 min sakta pw, vill crossaaa:( sen ben/rumpa idag inte kört det på 1 vecka nu . Haft ont i svankendå har det inte varit kul att köra ben och rumpa. Men now im baaack. Ikväll blir det mys på hob med min älskling. Ciaao

 

Tan

Känns som att min kropp blir skit brun men att ansiktet inte blir lika brunt. På sommaren blir jag också brunare på kroppen, beror det på att man har sämre pigment i huvet? lite drygt faktiskt haha. Åh kom och tänka på sommaren nu, shiit denna sommaren kommer bli sjuk. Magaluf, beachfotboll, beachhandboll, alla dagar på stranden, festerna och ja allt. Detta blir min sista sommar utan jobb..Ellrhur mamma inget jobb för mig;) ahaha